Om mig

Jag kallas för Gurkiss på nätet.
Jag har 2 döttrar födda 03 och 04 (jag kallar 03:an för Mini och 04:an för Minimi på nätet), en underbar sambo, 4 katter (2 Bondkatter 2001:or & 2 Maine Coon 2006:a och 2012:a).

Jag har alltid älskat att pyssla med allt möjligt, ifrån pillrigt med papper till att skapa annat med mina händer så som att sy, jobba med ull figurer osv.
Jag började med Scrapbooking 2004 men insåg inte då att det var Scrapbooking förrän jag läste om det och förstod att Aaa det är ju de jag gör :)
Eftersom jag fick min yngsta dotter 2004 så blev det inte så mycket scrappande och kunskaperna hade jag inte heller riktigt vad allt innebar med syrafritt osv. När jag försökte läsa mig till detta med Scrapbooking kändes det bara som om det var sååå mycket och allt bara snurrade.
I vilket fall så började jag mera ordentligt 2007 att scrappa och jag bara ÄLSKAR det :)

Jag vill hela tiden lära mig nya saker, nya tekniker, jobba med nytt material osv. Ja vad kan man säga? Scrapbooking är underbart och ro för själen.

Ang. mitt alias

Eftersom att flera har undrat över mitt alias så tänkte jag att jag ska förklara här för alla.

Gurkiss uttalas Gurk-iss men vissa tycks tro att det är Gur-kiss men så är det inte utan Gurk-iss.
Gurkiss fick jag ifrån att min älskade sambo kallar mig för sin puss gurka. Där ifrån fick jag gurk och sen la jag till iss på slutet.

Translate

All content © 2005 - 2015 Gurkiss Scrappande
Wordpress theme by So Chic Design