Blog Candy hos GurkissFör ett tag sedan passerade jag 5000 besökare *glad* :smilie:
Just nu är det 5412 sedan 2009.10.08 alltså på 3 månader, helt otroligt roligt.

Detta måste firas med Blog Candy.
För att flera ska kunna ha chansen att vinna kommer jag att dra 4 stycken vinnare.

De olika blog candy du kan vinna kommer här:

Paket 1

Paket 2

Paket 3

Paket 4


Den puffy´n som ser blå ut är i själva verket grön, varför det blev blå på fotot förstår jag inte, men det har väl med någon inställning att göra.

Jag kommer att skicka över hela världen.

Sista dagen för att delta är den 20:e februari 2010 till kl 23:59

Jag kommer efter det att dra 4 vinnare via Random.orgDet du behöver göra för att vara med och tävla om blogg godiset är:

1. Börja följa min blogg via Google Friend Connect som är här till höger i min sidebar under google´s översättare.

2. Lägg ut om mitt blogg godis i din blogg (inga bloggar där man enbart lägger upp tävlingar, då räknas ni bort) antingen som eget inlägg eller i din sidebar med nån av loggorna ovan och länka till http://gurkiss.com/scrapbooking (stämmer inte adressen blir du heller inte med på utlottningen).

3. Skriv in ditt namn och din bloggs adress här under på Mister Linky.

GLÖM INTE… Följer du inte reglerna, så kommer du heller inte komma med i lottningen om blogg gdiset. Det gäller även om adressen inte stämmer.
Adressen ska vara: http://gurkiss.com/scrapbooking
och inget annat.


28 kommentarer
Skriv gärna en kommentar

Gravatar Icon

Jag är gärna med, har länkat och bloggat och följer din blogg nu! =)
Kram

Gravatar Icon

Grattis till alla dina besök! Kramas

Gravatar Icon

Hej tjejen :) Vilket underbart godis du har :D Klart jag är med…

Lägger in de i min sidbar

KRamissar

Gravatar Icon

Hej tjejen :d

Klart jag ska vara med :d Jag lägger in ditt godis i min sidebar ..

Ett riktigt underbart godis du har :d

Kramis

Gravatar Icon

Vad kul!!

Det är bättre (inte helt bra) med Fredrik… men han jobbar idag.
Nu är det däremot Albin som har ont i magen… ska till läkaren i em. Han är hur pigg som helst på dagen, men på kvällar/nätter är det som värst. Inatt har vi inte sovit mycket, men till skolan ville han ändå. Fattar inte detta alltså. När ska allt elände sluta!?

Hoppas ni har det bra!
Kraaaam gumman! :hjarta:

Gravatar Icon

Alltid värt att testa att vinna i alla fall, du har ju så fina vinster! :bigsmilie:
Kramar

Gravatar Icon

Kul med bloggcandy :)
Tack för titten i min blogg.
Kram

Gravatar Icon

Va kul att du hittat till vår blogg. Visst är det en snygg LO vår designer ´´Kajsaloppan´´ gjort.
Din blogg är trevlig gillade din fina blomma julstjärnan ska prova nästa år och jag kan få till en sådan.
Ha det bra och hoppas du tittar in till oss igen.
Annica på AnnBri´s

Gravatar Icon

Klart jag är med å tävlar om dina fina priser :smilie:
Har gjort en liten notis om de på min blogg… http://blueeye.blogg.se/2010/january/lite-nytt-godis.html#comment

Hoppas allt är bra annars!!! Kram

Gravatar Icon

Mest tonåringar som hittat till min blogg, som svarar på mina kommentarer i min blogg. Är väl mest för att locka till sig besökare till sin egen blogg.

Ja, usch för Skånes djurpark. Nu är ju mina barn stora och inte så intresserad av att åka dit mera. Förr när de var mindre var vi där minst två ggr/år. Har var betalt inträdet en gång gäller inträdet resten av året, bra system. Jag har tyckt om djurparken tidigare en söt liten park, tyvärr känns det fel att åka dit nu när de kör så mkt på bekostnad av djuren för att locka dit besökare. Att åka dit en gång och gå runt där är väl en grej, men att som vi gjorde förr då vi var där flera ggr om året blir det aldrig mer.

Jo, Daisy stavas så som du skrev ;). Sara fick låna en sådan när hon gick på i 9an. Men nu måste hon ju få en egen gm logopeden. Vad jag tror är det just en sådan hon behöver mest av allt som hjälpmedel och program till datorn som rättar hennes stavning, hade även detta innan med det försvann vid ominstallation av datorn. Hon klarar sig mkt bra på egen hand. inte konstigt efter alla dessa åren utan hjälp och hon har ändå klarat sig bra.

Blev ändå lite prat med läraren igår om hennes dyslexi, men det var han som tog upp ämnet. Han trodde hon kunde öva bort det… Märks ju att han inte alls vet vad det är för ngt. Det är ju som en sjukdom, är ju inget man kan öva bort bara så där – även om man såklart kan bli mkt bättre. Jag har ju också dyslexi (fast har inte blivit utredd). jag har även dyskalkyli, det är som dyslexi fast med matematik ist. Jag kan ingeting om matte, det är det som är mitt största problem. Har alltid trott jag är för knäpp att förstå grejor inom matematik, men nu sedan jag fick info om saras dyslexi där det änen stod om dyskalkyli var det som att läsa om mina egna problem för det stämmer in så klockrent på mina problem. Jag måste ex. räkna på fingrarna även på låga tal och jag har svårt att minnas multiplicationstabellen mm mm. När jag är och handlar handlar jag bara få grejor för jag kan inte räkna ut totalsumman, jag gissar att mina pengar räcker… Stefan är raka motsatsen till mig, han är ett mattegeni! Det är toppen bra för barns skull. När han förklarar ngt för dem med deras matteläxor låter det som rena grekiskan i mina öron… Tack och lov har inte sara dyskalkyli, hon är nästan som Stefan – mattegeni. Fast hon har svårt med multiplicationstabellen liksom jag, men det är det enda inom matten hon har svårt för. Bara dig som utomstående som jag har berättat detta för till dagens dato.

Så du var bara 17 när du blev gravid med K… Att drabbas av det du gjorde med honom var ju en tragedi i sig, men att du var så ung också… Hur känns det nu med saknaden efter honom? Passar på att fråga nu när ämnet ändå är uppe, tänker då och då på det men vill inte fråga för att inte riva upp ngt hos dig. Kramar om!

Kram

Gravatar Icon

Kul du skriver hur många kort mm du har gjort! Jag har bara gjort 1 ynka, vart tog min inspiration vägen?!!

Kram

Gravatar Icon

jag godkänner inte din senaste kommentar för det var info. jag lätt vill komma åt och då är det lättare att hitta din kommentar bland de icke godkända… Bara så du vet och inte undrar.

Ang. daisy spelaren. Sara fick låna en sådan från skolan när hon gick på högstadiet, det är vad jag har förstått inget man kan begära av skolan. Vet inte hur det fungerar hos er, men här måste logopenden skriva ut hjälpmedel mot dyslexin som på ”recept” eller hur man ska kalla det. Iom att det är ett ynka avgörande möte kvar innan Sara kan få hjälpmedel från logopeden, mkt som hänger på detta… Men för att ha rätt till hjälpmedel i skolan måste skolan vara med på det och godkänna detta. Det har varit såååååå svårt att få till ett möte med både logoped, vi och skolan är med. Vi har fått avboka flera försök till mötet pga att skolsköterskan har haft annat för sig som kommit mellan. Nästa vecka ska Stefan ringa rektorn och gnälla lite så får vi hoppas det händer grejor efter det…

sara har rätt att få bärbardator gm logopeden, men det Sara känner inte det är så aktuellt för henne. Hon har ju lärt sig hantera sin dyslexi på egen hand gm åren som gått. Mest är det ju datorprogrammen och daisyn hon hade behövt. Är en i hennes klass som har bärbardator för sin dyslexi.

Är kanske olika olika delar av landet. Men här i M-ö är det bara genom logoped man kan få dyslexin utredd och är man vuxen måste man bekosta utredningen ur egen ficka. jag känner inte att det är värt det. Har ju alltid haft mina problem och är lite som Sara att jag har hunnit anpassa mig, jag har ”lätt” dyslexi har svårt att läsa långa texter och har även svårt att läsa text högt. fast det har blivit bättre iom att jag har läst mkt högläsning för mina barn. Mitt största problem är dyskalkyli, iom att jag är så medveten om mina svårigheter med matematiska tal så ger jag upp innan jag ens har gett det en chans. När Sara pratar om vad hon gör på matten i skolan fattar jag noll. jag förstår inte ens det Emma räknar i skolan och hon går bara i 6an. Jag hade verkligen behövt lära mig matten igen helt och hållet från början och med en lärare som verkligen tar sig tid att förklara för mig om och om igen.

Förstår att du alltid kommer sakna Kevin, han är ju ditt barn även om han inte finns med er i jordelivet sas. Mkt bra att tjejerna vet om honom och att dem ibland även ritar honom när dem ritar familjen. saknad kan ju vara i olika nyanser, ibland skiftar saknaden genom åren som går. Men jag tror inte att saknaden kan försvinna helt, iaf inte när det gäller ens eget barn. Jag kan ju sakna min pappa ibland även om det är 13 år sedan han dog, men det är inte så att jag tänker på honom och saknar honom lika mkt nu som de första åren. Nu är det mest mamma jag saknar, känns nästan som hon är borta hon med iom att hon inte vill träffa oss längre. Jag kommer nog ha sörjt henne färdigt innan hon gått bort på riktigt, iom att jag redan nu genomgår ett sorgearbete. Känns hemskt att tänka så här, men det är så jag känner det. Förr var hon ofta samtals ämne här hemma, vi hade ofta planerat att vi skulle träffas och barnen såg fram emot detta osv. Men nu kommer jag ibland på mig själv med att det var länge sedan jag tänkte på mamma. kan gå lång tid mellan gångerna vi pratas vid i tel. det är i stort sett bara hon som ringer, jag har liksom glömt bort eftersom hon inte är en del av oss längre. Usch, känns som är helt hjärtlös. Men vad ska jag göra ist, har försökt med allt. Men mamma vill ju inte träffa oss och hon har alltid 100 ursäkter att vi inte kan träffas. jag har gett upp nu, händer mkt med barnen hela tiden och vill inte grubbla och undra en massa om mamma om varför hon inte vill träffa oss.

Jag har ju också scrappingen som terapi, men har helt kommit av mig nu när ungarna har varit hemma på jullov. Inspirationen kommer säkert tillbaka bara jag sätter mig ner och tar mig tid att pyssla. Just nu är jag för rastlös att kunna göra det, det går i perioder med min rastlöshet just nu får jag knappast ngt gjort pga den.

Oj, vad är det nu som har hänt. Kronofogden också! Missat räkningar? Hoppas verkligen att det löser sig på bästa sätt. jag vet ju inte själv hur det blir varken med mig i vår när min sjukersättning går ut och det det ska in nya ägare i Stefans jobb och vi vet inte riktigt vad som kommer hända där heller. Just nu bara sopar jag undran alla problem framför mig, orkar inte ta det till mig riktigt. Tänker mest på att det kommer ordna sig på ngt sätt – men att jag inte orkar ta itu med det just nu och sedan försöker jag glömma det. Men det finns ju där i bakhuvudet hela tiden och pluppar upp i medvetandet och jag försöker sopa undan det…

Kramas

Gravatar Icon

Hej där… så du kände till Mazarin??

Var där en dag å letade runt… men jag finner sällan de jag vill ha… jag scrappar ju inte men letar ofta saker som jag skulle kunna använda för min sons schemaläggning osv. Just nu letar jag bilder…. ett paket tex som skulle symbolisera kalas….

Jo jag bråkar nog varje vecka för att få all den hjälp han e värd att få….

//Tess

Gravatar Icon

Grattis till så många besökare på så kort tid!! Jag ska snart ha candy jag med, firar 1-års jubileum i februari!

Länken om ditt candy ligger i min högra sidebar, men eftersom jag har dem i datumordning ligger den ännu ganska långt ner. Fast den kommer ju att krypa uppåt med tiden…. ;-)

Ha det gott!! Kram
(Och tack för alla gulliga kommentarer!!)

Gravatar Icon

Jätte jobbigt att få chockräkningar så där! Speciellt om man inte har en liten buffert att ta av för sådana utgifter. Hoppas verkligen ni slipper hamna hos fogden!

Jaså, måste du stå som heltidsarbetslös? Varför då? Knäppt att man inte kan få praktik förrän efter 3 månader, är väl bättre om man fick det så fort som möjligt och slipper vara ”öppet” arbetslös längre tid. Knäppa regler det finns!

Snart kommer stefan hem, snart och snart – om några timmar! Han är iaf på flygplatsen i Helsingfors och väntar på att flyget till Kastrup ska lyfta.

Många kramar

Gravatar Icon

Tack för dina snälla ord hos mig. :-)

Önskar även dig lycka till på godiset.

Nu ser jag ju att också du har lite godis att lotta ut.
Såklart jag vill vara med på det också.

Har bloggat om din tävling och direktlänkar dit.

Kram.

Gravatar Icon

Hej Gulliga Gurkiss!!
Tack för rar kommentar på min blog! Blir såååå gla!!
Klart att jag vill vinna nåt av detta fina så jag tar chansen!!!
Kram kram lina

Gravatar Icon

Coolt med så många besökare; grattis!!!

Jag hade aldrig sett din blogg förutmen nu blir jag genast en ”följare”
och hoppas bli inspirerad av dina alster!

M v h,

La Vikinga / Charlotta

Gravatar Icon

Härligt blogcandy! Jag tar en lott jag också och hoppas på tur!

Nippertippan

Gravatar Icon

Jag vill vara med men jag har inte googlefriendconnect, kan jag följa via typ bloglovin’ eller totikii istället?

Gravatar Icon

Vill gärna vinna ett av dessa fina priser!
Grattis till så många besök
mvh. mammasol/solveig

Gravatar Icon

Jag har tagit en lott i din utlottning!! En länk till dig finns i min sidebar.
Många kramar
http://karlsdal.wordpress.com/

Gravatar Icon

Nu har här länkats och det andra. Grattis till alla besökare! Spännande och se vem som vinner.

Gravatar Icon

GRATTIS till så många besökare.
Så kul med utlottning av massor av godis! :D

Jag har gjort allt du skrivit att man ska göra för att få vara med. Länkade i vänstra sidebaren i min blogg.

Gravatar Icon

Grattis till så många besök!
Vilka fina priser, tar gärna en lott.
//Anita

Gravatar Icon

Här fanns det ju massor av godsaker! Själv är jag nog mest sugen på bokstäverna eller kanske det läckra svart/orange/gröna paketet =)

Gravatar Icon

Hej, denna candy har ju jag glömt att länka till!!
Jag vill så klart vara med och hoppas på tuuuur!!!

Gravatar Icon

Så kul! Grattis till heela 5.000 besökare, det är STORT!! Speciellt i den takten som det ökar också, jättegrattis!
Jag vill jättegärna vara med och ta en lott i ditt BlogCandy, superspännande:D
Kram,
MliSkriv gärna en kommentar


~ Alla kommentarer som innehåller reklam kommer aldrig att visas i bloggen utan kommer att raderas direkt.

~ Jag precis som alla andra vill att de som kikar in på ens blogg läser ens inlägg och skriver en kommentar till inlägget.
De kommentarer som inte är sådana kommentarer kommer att raderas.

Tusen tack till er alla som tar er tid att läsa mina inlägg och skriva en kommentar.
Ni är underbara *kram*(efterfrågas)

(efterfrågas, syns ej)


:utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tyckaom: :sur: :smilie: :skrattar: :sjuk: :ooh: :nere: :lookright: :jasp: :irriterad: :ho: :hmm: :hmm2: :hjarta: :fragetecken: :djavul: :blush: :blink: :bigsmilie: :arg:All content © 2005 - 2018 Gurkiss Scrap & Pyssel
Wordpress theme by So Chic Design