Distress svampar + förvaring

Jag tänkte visa min förvaring jag har för mina distress svampar.
Jag minns inte riktigt vart jag köpt denna ask eller vad man ska kalla den om det är IKEA, Rusta eller vart det nu kan vara.Mina svampar klipper jag till utav sådana här gul gröna svampar som du har att städa med. Mycket billigt och bra :)


1 kommentar
Skriv gärna en kommentar

Gravatar Icon

Alltid kul när man kommer på
bra och smarta lösningar :)
KramSkriv gärna en kommentar


~ Alla kommentarer som innehåller reklam kommer aldrig att visas i bloggen utan kommer att raderas direkt.

~ Jag precis som alla andra vill att de som kikar in på ens blogg läser ens inlägg och skriver en kommentar till inlägget.
De kommentarer som inte är sådana kommentarer kommer att raderas.

Tusen tack till er alla som tar er tid att läsa mina inlägg och skriva en kommentar.
Ni är underbara *kram*(efterfrågas)

(efterfrågas, syns ej)


:utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tyckaom: :sur: :smilie: :skrattar: :sjuk: :ooh: :nere: :lookright: :jasp: :irriterad: :ho: :hmm: :hmm2: :hjarta: :fragetecken: :djavul: :blush: :blink: :bigsmilie: :arg:All content © 2005 - 2018 Gurkiss Scrap & Pyssel
Wordpress theme by So Chic Design