GRATTIS min älskade brorsa J



Ni får ursäkta att jag inte uppdaterat så mycket den senaste tiden men det har varit mycket att stå i och så blir jag mycket ledsen kring denna tiden på året då min älskade bror J fyller år. Jag vet att man borde vara glad men jag har inte träffat honom på många många år och jag saknar honom så enormt mycket. Så mycket att det gör ont i mig. Varför jag inte har träffat honom eller varför jag inte kan de vill jag inte gå in på men ont gör det, enormt ont.
Men jag vill och hoppas att J vet hur enormt mycket jag älskar honom och hur ont det gör mig att inte kunna träffa honom.


1 kommentar
Skriv gärna en kommentar

Gravatar Icon

Stor varm kram



Skriv gärna en kommentar


~ Alla kommentarer som innehåller reklam kommer aldrig att visas i bloggen utan kommer att raderas direkt.

~ Jag precis som alla andra vill att de som kikar in på ens blogg läser ens inlägg och skriver en kommentar till inlägget.
De kommentarer som inte är sådana kommentarer kommer att raderas.

Tusen tack till er alla som tar er tid att läsa mina inlägg och skriva en kommentar.
Ni är underbara *kram*



(efterfrågas)

(efterfrågas, syns ej)


:utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tyckaom: :sur: :smilie: :skrattar: :sjuk: :ooh: :nere: :lookright: :jasp: :irriterad: :ho: :hmm: :hmm2: :hjarta: :fragetecken: :djavul: :blush: :blink: :bigsmilie: :arg:



All content © 2005 - 2018 Gurkiss Scrap & Pyssel
Wordpress theme by So Chic Design