Vinnare

Mini var ett av de barn som vann i Pysseltagen´s barntävling :)
Det var 4 bidrag och alla barnen vann :)
Sååå himla gulligt av Inger och design teamet på Pysseltagen.

Mini är såååå glad. När jag berättade så stod hon här och hoppade upp ner och undrade när vinsten skulle komma. Hmm ja sa jag nästa vecka kanske. Så otåliga de små. Mini och minimi ÄLSKAR ju att scrappa och hänger alltid över min axel och kikar och frågar, pillar osv och givetvis får de en massa saker att scrappa med av mig :)

Dom kan sitta i timmar, det är sällan de kan göra med något men med scrapping då kan de sitta i timmar och det ser så kul ut när de tänker, klipper, limmar, färglägger, stämplar osv :)


2 kommentarer
Skriv gärna en kommentar

Gravatar Icon

Nämen vad kul!! Grattis!!

Kramas

Gravatar Icon

Sv: tack så jättemycket! Vad glad jag blir! :D

Det är alltid roligt när man hittar roliga bloggar. Bloggar som din, där man skapar något, tycker jag är superroliga. Så jag hoppas att jag hittar tillbaka hit igen :D

ha det bra!Skriv gärna en kommentar


~ Alla kommentarer som innehåller reklam kommer aldrig att visas i bloggen utan kommer att raderas direkt.

~ Jag precis som alla andra vill att de som kikar in på ens blogg läser ens inlägg och skriver en kommentar till inlägget.
De kommentarer som inte är sådana kommentarer kommer att raderas.

Tusen tack till er alla som tar er tid att läsa mina inlägg och skriva en kommentar.
Ni är underbara *kram*(efterfrågas)

(efterfrågas, syns ej)


:utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tyckaom: :sur: :smilie: :skrattar: :sjuk: :ooh: :nere: :lookright: :jasp: :irriterad: :ho: :hmm: :hmm2: :hjarta: :fragetecken: :djavul: :blush: :blink: :bigsmilie: :arg:All content © 2005 - 2018 Gurkiss Scrap & Pyssel
Wordpress theme by So Chic Design